Goed voornemen: Prioriteiten stellen

Aan onze gasten,

Normaal gesproken schrijf ik vanuit het bedrijf, maar met het einde van het jaar in zicht wilde ik dit bericht graag iets persoonlijker maken, dus hierbij een bericht vanuit mezelf.

Een nieuw jaar in aantocht. 2020. Als we terug kijken naar 2019, was het een bewogen jaar. Zoals een aantal van jullie weten begon ik het jaar met het verlies van mijn vader nog vers in gedachten, maar  heb ik ook een nieuw familielid erbij gekregen,. Eentje waarvoor ik helemaal naar Ivoorkust reisde, om daar mijn broer en zijn pasgeboren zoon te zien.

In mei hebben Harmen, mijn vennoot, en ik besloten onze wegen te scheiden, waardoor ik niet alleen in mijn eentje aan het roer stond, maar ik ook meer de keuken in ging.

In juni kwam Emma ons team versterken, terwijl Robert-Jan in september weg ging.

Ondertussen hebben we het afgelopen jaar steeds geprobeerd ons te verbeteren, op allerlei manieren. Ons interieur hebben we geupdate, onze kaart geperfectioneerd, maar ook onze service constant geprobeerd te verbeteren.
Hier ligt naar mijn idee ook de kracht van Eetcafé Veenomenaal. Constant in beweging om de perfecte dienstverlening te bieden, zonder dat we steeds grote veranderingen doorvoeren. Hierdoor kunnen we een vertrouwde omgeving bieden, eentje zonder poespas, iets waar we voor staan en wat ons sterk maakt. En luisterend naar onze gasten, met vele lovende woorden, zijn we op de goede weg!

Maar dan zijn we hier aangekomen op de laatste dag van het jaar. Terugkijkend was het een geslaagd jaar, met vele tevreden gasten, waarvan sommigen meer dan alleen gasten zijn geworden.

En als we dan vooruit kijken naar 2020 zijn er nog hele mooie dingen in het verschiet, waarbij ik vooral doel op 2 februari 2020, de dag dat ik weer opnieuw moeder mag worden. Iets waar ik me uiteraard erg op verheug, maar wat ook een keerzijde kent. Namelijk dat ik, terugkijkend naar 2019, toch meer tijd wil doorbrengen met mijn gezin. En wil ik Eetcafé Veenomenaal blijven behouden, zal ik toch ook veel moeten blijven werken. Hierdoor heb ik de afgelopen maanden voor een tweesprong gestaan. Aan de ene kant Eetcafé Veenomenaal, iets waar ik heel hard voor heb gewerkt, en wat naar mijn idee echt een Veenomeen kan worden in de omgeving. Aan de andere kant van die tweesprong mijn gezin, met straks twee kleine kindjes die maar één keer opgroeien.

Daarom wil ik graag jullie, onze fijne gasten, via deze weg vertellen, dat ik de keuze  heb gemaakt om te stoppen met Eetcafé Veenomenaal, om meer tijd door te brengen thuis. Mijn kinderen zijn tenslotte maar één keer jong en een horecadroom achterna jagen kan ik altijd nog eens proberen.
Dit betekent dat Eetcafé Veenomenaal vanaf nu te koop staat, waar hopelijk een ondernemer op af komt die graag met het zelfde idee door gaat. Of juist niet, maar hoe dan ook, zal er iets moois uit ontstaan, daar ben ik van overtuigd!

Tot die ondernemer om de hoek komt kijken, zijn wij gewoon nog open in het nieuwe jaar. Met aangepaste openingstijden, vanwege mijn verlof weliswaar, maar met dezelfde service!

Voor nu wil ik, namens mezelf, maar ook namens het geweldige team van Eetcafé Veenomenaal , iedereen hierbij een fijne jaarwisseling toewensen met een hopelijk fantastisch 2020!

Veel liefs,

Maria
Eigenaresse Eetcafé Veenomenaal

Kerst 2019

Ons kerstmenu voor 2019! We zijn 2e kerstdag geopend vanaf 16.00 uur.
3-gangen (soep, hoofdgerecht, nagerecht) voor € 29,50
3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht) € 32,50
4-gangen (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht) € 35,50

Uiteraard kunnen de kleintjes ook bij ons terecht. We hebben een kleintje soep of kleintje broodmandje, een kerstpannenkoek of kersthamburger en een lekker ijsje na voor € 9,50 (met pannenkoek) of 11,50 (met hamburger).

Er is nog plek, dus reserveer vandaag nog.

Stamppot seizoen aftrap

Omdat we vanaf vandaag ook standaard een stamppot aanbieden naast de kaart, kunnen jullie deze vandaag voordelig proberen. Voor maar €10,00 euro kunt u onbeperkt stamppot eten bij ons.
Neem een beetje van alles of doe je tegoed aan je favoriet. De keus is aan jou!

Oktoberfest

Oktober, een maand vol aanbiedingen en acties!

  • Elke zondag in oktober soepen met 50% korting
  • Schnitzels de gehele maand voor maar € 12,50
  • Nieuwe schnitzels, zoals de Aziatische versie met satésaus, kroepoek, atjar en gekookt ei. Vraag ons er naar!
  • Halve liter pils van de tap voor €4,00
  • Zondag 20 oktober meerdere hoofdgerechten voor €12,50
  • 27 oktober stamppotbuffet

High Tea of High Beer

Wisten jullie dat je ook bij ons terecht kan voor een High Tea of een High Beer? De standaard prijzen hiervoor zijn voor een High Tea € 16,00 p.p. en voor een High Beer € 18,00 p.p.

Bel/mail ons of kom langs voor meer informatie of mogelijkheden.

gewijzigde openingstijden

De dagen worden korter, dus wij gaan het ook wat rustiger aan doen. Daarom zijn wij vanaf volgende week op de woensdag en donderdag geopend vanaf 16.00 uur voor een lekker koffie, warme chocolademelk of een borrel. Vanaf 17.00 uur kunt u terecht voor diner van onze vertrouwde kaart. Op de vrijdag, zaterdag en zondag zijn we nog wel vanaf 12.00 uur open en kunt u dan ook bij ons terecht voor lunch.

Mooi Bedum

Zaterdag 14 september is het weer Mooi Bedum. In de Grote Straat, op de Molenweg en op de Stationsweg zijn allemaal leuke dingen te ontdekken.

Uiteraard doen wij ook mee en zullen we met een kraam te vinden zijn aan de overkant van Bart Bedum aan de Stationsweg. Zien we jullie daar?

Zomeractie

Wij worden vrolijk van mooi weer, en daarmee ook gul. Daarom vandaag alle hoofdgerechten met 25% korting.

Wees er snel bij, want op=op!

Geldt ook voor afhalen!